.

.

.

>>>Totul despre munca part-time si idei de afaceri la domiciliu! <<<

duminică, 25 august 2013

Cum sa faci bani completand formulare

Este o intrebare la care multi cauta un rasopuns, si la care vom incerca sa dam unul, in randurile de mai jos.

De ce completand formulare?

Pentru ca la fel ca si in cazul insiratului de margele, asamblatului de calculatoare sau confectionarii de plicuri, si completatul de formulare este asociat cu oportunitatile de munca la domiciliu.

Nu mai intru acum in discutia privitoare la tepele si anunturile mincinoase de munca la domiciliu care implica, cel putin fictiv, una din activitatile de mai sus, ci vom vorbi despre adevaratele oportunitati de munca la domiciliu completand formulare.

Iata de ce ai nevoie:




In primul rand ai nevoie de cunostinte elementare de folosire a PC-ului si a programelor de editare. Lucrul in Word si in Excel este aproape obligatoriu. De ce? Pentru ca majoritatea ofertelor de completari formulare se refera la munca online, lucru cu Excel si alte programe de editare.

In al doilea rand ai nevoie de cunoasterea unor limbi straine. Este foarte bine daca stiti engleza dar este si mai bine daca pe langa engleza mai cunoasteti si alte limbi straine precum spaniola, franceza sau germana. De ce? Pentru ca astfel aveti mult mai multe sanse sa gasiti ceva de lucru pe calculator.

Ofertele de munca la domiciliu in Romania, vorbesc de adevaratele oferte, nu de tepe, sunt extrem de putine, din motive prea evidente pentru a le mai discuta.

Daca vreti cu adevarat sa faceti un ban in plus completand formulare la domiciliu, atunci trebuie sa va indreptati spre piata externa, unde aveti sanse mari sa gasiti astfel de joburi disponibile.

Aceste activitati de completat si introdus date, se numesc, in limbajul de specialitate, servicii de data entry.

Cine are nevoie de astfel de servicii? In general firmele de contabilitate, magazinele online, casele de comenzi si alte afaceri care au nevoie de liste si tabele completate minutios si cu migala.

Pentru a gasi astfel de joburi inscrieti-va pe site-urile internationale de freelance-ing, precum Elance.com si Freelancer.com.

Mult succes!

3 comentarii: