.

.

.

>>>Totul despre munca part-time si idei de afaceri la domiciliu! <<<

miercuri, 29 iulie 2015

Munca la domiciliu pentru familiile numeroase

O familie numeroasa poate ridica tot atatea dificultati financiare cand vine vorba de a asigura un trai decent tuturor membrilor ei, in acelasi timp insa, o familie numeroasa poate constitui si un avantaj ce
poate fi fructificat prin numeroase oportunitati economice.

Iata in randurile de mai jos o serie de activitati de munca la domiciliu care pot deveni adevarate afaceri de familie, mai ales in familiile cu multi copii.

Croitorie - Amenajarea unui atelier de croitorie nu este foarte costisitoare, o camera sau o anexa a gospodariei pot fi suficiente. Mult mai importante sunt insa talentul si pasiunea sunt mult mai importante in reusita unui astfel de business.

Cresterea iepurilor - Cunicultura poate fi una din numeroasele pasiuni ce pot fi transformate cu usurinta intr-o afacere de familie. Toata activitatea unei crescatorii de iepuri se bazeaza aproape in intregime pe activitati de munca la domiciliu, activitati in care se pot implica toti membrii familiei.

Insirat margele - Este o denumire care a facut cariera in mediul online dar care in realitate vrea sa se refere la tot ce inseamna bijuterii si accesorii handmade confectionate la domiciliu. Si aici e vorba de multa pasiune si arta. Produsele pot fi vandute atat pe tarabe, in talciocuri cat si online, prin intermediul unor magazine virtuale sau pe Facebook.



Cultivarea de plante medicinale - Salvia, menta, galbenelele, lavanda etc., toate pot fi cultivate in sistem intensiv, pentru profit. Acest gen de afacere la domiciliu este potrivita in special pentru familiile din mediul rural care detin si terenul agricol necesar unui astfel de business.

O gradina de zarzavaturi - Atata timp cat va exista omenira, oamenii vor continua sa cumpere hrana. Pentru o productie timpurie si pentru profituri mai mari este indicat sa folositi din plin solariile. Ca si in cazul plantelor medicinale, zarzavaturile sunt o solutie pentru familiile din mediul rural.

O afacere online - Un magazin virtual nu necesita investitii prea mari, se promoveaza relativ ieftin, se preteaza la o mare varietate de marfuri ce pot fi comercializate in mediul online si bineinteles poate fi administrat ca o afacere de familie.

In articolele viitoare vom dezvolta pe larg fiecare din afacerile propuse mai sus.

Un comentariu:

  1. Bună ziua domnilor / doamnelor,
    Aveți nevoie de finanțare pentru casa ta, afacerea ta, pentru a cumpăra o mașină, pentru a cumpara motocicleta, pentru a crea propria companie pentru nevoile dumneavoastra personale, vom da credite (împrumuturi) pe termen scurt și lung, cu o ratele dobânzilor bine studiat.
    Vă rugăm să contactați nostru de e-mail cassandrabazarov@gmail.com pentru mai multe informații. Cu sinceritate.

    RăspundețiȘtergere