.

.

.

>>>Totul despre munca part-time si idei de afaceri la domiciliu! <<<

vineri, 21 noiembrie 2014

Munca la domiciliu - tehnoredactare

Tehnoredactarea la domiciliu este una dintre cele mai accesibile activitati care pot fi transformate
intr-o sursa de venit suplimentar.

Tot ce ai nevoie pentru a trece la treaba este sa ai placerea de a scrie, sa stii sa scrii corect din punct de vedere gramatical si sa ai disciplina si seriozitatea pentru a indeplini termenele limita.

Seriozitatea ta si calitatea materialelor scrise sunt elementele aflate la cea mai mare cautare pe aceasta piata.

Cum gasesti clientii

La inceput trebuie sa ii cauti tu, dupa o vreme, daca te descurci bine, te vor cauta ei.


Cu cat ai mai multe competente, cu atat iti va fi mai usor sa iti gasesti de lucru. De exemplu daca stii engleza, franceza ori alte limbi straine, deja esti cu un pas inaintea majoritatii, daca te pricepi sa lucrezi in Photoshop, Excel, HTML si alte aplicatii pentru editari de text si fotografie, ai un alt punct important in aceasta activitate, ai asa mai departe.

Cu cat stii mai multe, cu atat ai sanse mai mari pe aceasta piata, iar daca nu le stii, atunci ar cam fi timpul sa le inveti.

Stundetii, profesorii, webmasterii, sunt principalele categorii de potentiali clienti. Ofertele lor de cautare a serviciilor de tehnoredactare le poti gasi cu precadere pe forumurile specializate si intr-o masura mai mica pe site-urile de mica publicitate sau chiar pe Facebook.

Nu trebuie sa omiti nici abordarea directa a potentialilor clienti. Daca reusesti sa te imprietenesti cu ei in cluburile si localurile pe care acestia le frecventeaza, ai sanse mari sa devii o persoana de referinta in mediul lor si vor apela la tine ori de cate ori au nevoie de servicii de tehnoredactare.

Daca stii engleza sau alte limbi straine poti lucra si pentru clienti internationali, ii gasesti pe Elance.com sau Freelancer.com.

Pentru inceput un pret de 3 euro la mia e cuvinte este un pret realist, insa pe masura ce preiei tot mai multe comenzi, vei putea sa iti triezi clientii ridicand pretul astfel incat sa faci aceeasi munca dar pentru mai multi bani.

Tehnoredactarea este una dintre cele mai usoare si profitabile activitati de munca la domiciliu, practic nu este nevoie sa investesti niciun ban, esti propriul tau sef si castigi exact cat muncesti.

Totusi, nici aceasta activitate nu este pentru toata lumea, nu suntem toti trasi la indigo pentru a avea aceleasi aptitudini, pasiuni sau preferinte.

Pentru alte idei de activitati care iti pot aduce un venit suplimentar, viziteaza zilnic site-ul nostru, vei gasi o multime de variante care te pot inspira.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu