.

.

.

>>>Totul despre munca part-time si idei de afaceri la domiciliu! <<<

luni, 20 februarie 2012

Casiga bani din hobby-ul tau

Unele dintre cele mai placute joburi la domiciliu, sunt acelea derivate din hobbyuri si pasiuni. Locul de munca
perfect e acela in care castigi bani, facand ceea ce oricum ti-ar placea sa faci.

Iata mai jos doar cateva exemple de hobbyuri care pot fi transformate in afaceri profitabile la domiciliu:

Webdesign - realizare si editare de site-uri pentru firme si persoane fizice care doresc sa-si faca simtita prezenta in mediul online. O multime de tineri castiga deja bani din asta.

Creatii vestimentare - este un business mai ales pentru femei (desi sunt destui barbati si in aceasta industrie) care porneste adeseori de la pasiunea pentru croitorie).

Pomi fructiferi - mai ales in mediul rural se poate pune pe picioare relativ usor o plantatie cu pomi fructiferi care sa aduca an de an un profit suplimentar pentru intreaga familie.

Cultivarea florilor - daca ati trecut de curand pe la o florarie ati vazut ca un fir de trandafiri se da si cu 5 lei bucata. De ce nu ati fi dumneavoastra cel sau cea care sa aprovizioneze piata locala? Cateva sute de metri patrati cultivati cu flori, pot genera un venit frumusel in fiecare sezon.

Arta - pictura, tesaturi, icoane, orice alta creatie artistica ce isi poate gasi locul pe piata si care va poate asigura un venit suplimentar.

Bijuterii handmade - mai ales fetele si femeile tinere sunt pasionate de accesoriile handmade, iar cateva dintre ele si-au transformat pasiunea in afacere. De ce nu v-ati numara si voi printre ele?

Literatura - sa scrii o carte de succes si apoi sa primesti tot restul vietii bani din drepturi de autor, poate fi un vis frumos iar pentru foarte putini norocosi dintre noi, poate fi chiar o realitate.

Fabricare sapunuri de casa - sapunurile naturale, fabricate in casa, sunt deja o afacere in toata regula care isi face din ce in ce mai mult loc si pe piata romaneasca, pe masura ce clientii invata sa faca diferenta dintre calitate si produsele de duzina.

Lumanari decorative - aceste produse ating un varf al vanzarilor in perioada sarbatorilor de iarna iar creativitatea si originalitatea sunt principalele ingrediente care va pot asigura un loc pe piata.

Prajituri facute in casa - daca altii pot sa vanda produse de patiserie, nu tocmai grozave, de ce nu ati putea si dumneavoastra? Cu putin fler si o investitie initiala de cateva zeci de mii de euro, puteti visa chiar si la propria dumneavoastra franciza in domeniu.

In articolele viitoare vom vorbi despre fiecare astfel de activitati in parte si mai ales despre modul in care pot fi transformate in afaceri de familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu