.

.

.

>>>Totul despre munca part-time si idei de afaceri la domiciliu! <<<

marți, 21 februarie 2012

Castiga bani din editat articole

Te pricepi la scris, iti place si stii sa scrii corect gramatical, eventual ai si ceva talent literar? Atunci te poti gandi serios sa castigi bani din tehnoredactare la domiciliu.

Cine are nevoie de astfel de servicii?

Serviciile de tehnoredactare sunt solicitate in general de persoanele care fie sunt prea ocupate pentru a-si scrie singure textele de care au nevoie, fie nu doresc sa-si bata capul, preferand sa delege pe altcineva.

In aceasta categorie pot intra: webmasterii care au nevoie de continut pentru site-urile lor, studentii si profesorii, cei care au nevoie de traduceri, etc.

De obicei ii puteti "pescui" din anunturile online la mica publicitate, dar si de pe forumuri sau retelele de socializare. Nu strica nici sa-ti faci un blog in care sa iti prezinti oferta de servicii.

Daca te pricepi sa scrii articole la domiciliu in limba engleza, nu strica sa arunci o privire si pe Elance.com, acolo poti gasi destui angajatori dispusi sa iti ofere intre cativa dolari si cateva zeci de dolari/articol.

Este o activitate in special pentru tinerii intelectuali care vor sa castige un ban in plus si in acelasi timp sa dobandeasca experienta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu