.

.

.

>>>Totul despre munca part-time si idei de afaceri la domiciliu! <<<

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Idei si oportunitati de munca la domiciliu

Pe masura ce tehnologia evolueaza si tot mai multi utilizatori descopera oportunitatile economice ale internetului, munca la domiciliu a devenit mai simpla si mai populara decat oricand.

Iata in continuare cateva oportunitati sau idei de munca la domiciliu pentru femei dar nu numai:




- Consultant. Daca esti expert(a) in campul tau de activitate, iti poti folosi cunostintele pentru a incepe o activitate de consultant pe diverse probleme: financiare, de dieta, planning familial, etc.

- Organizator de evenimente. Este o activitate la care femeile se pricep mai bine decat barbatii si care poate constitui punctul de plecare al unei afaceri de familie, asa cum este cazul multor situatii reale.

- Curatatorie de covoare. Poate fi amenajata destul de usor intr-o curte betonata si suficient de spatioasa. Primii clienti pot fi vecinii, prietenii si cunoscutii, urmand ca apoi sa deveniti un reper in materie de servicii de curatenie in localitatea sau cartierul dumneavoastra.

- O afacere online cu produse afiliate. Programele online de afiliere iti ofera sansa de a vinde produsele si serviciile altora, in schimbul unui comision. Partea buna e ca nu iti bati capul decat cu promovarea acelor produse si servicii, nu si cu livrarea, depozitarea sau productia lor, acestea fiind treburile companiilor respective la care tu esti doar afiliat.

- Designer vestimentar. Croitoria si textilele sunt un alt domeniu, prin excelenta feminin, in care multe femei au reusit sa puna bazele unor afaceri de succes. Chiar daca nu vei deveni o vedeta in lumea creatorilor de moda, o croitorie de cartier este un vis perfect realizabil pentru o gospodina casnica sau o mamica singura, aflata in cautarea unor surse alternative de venit la domiciliu.

- Editor articole. Pe masura ce internetul se dezvolta si in Romania, apar tot mai multe site-uri care au nevoie de servicii de copyright, adica de text scris, articole online sau cum vrei sa le denumesti. Daca iti place sa scrii, ai ceva talent literar si te intelegi bine cu gramatica limbii romane, poti alege sa lucrezi pentru astfel de site-uri, in schimbul unor preturi care pot varia oriunde intre cativa dolari si cateva zeci per articol.

- Bijuterii handmade. Este o afacere in voga, ce consta in confectionarea si vinderea de produse artizanale (margele, gablonturi, coliere etc.) pe post de bijuterii si accesorii. Datorita creativitatii si gusturilor foarte diferite, este o nisa in care este loc pe piata pentru oricine.

- Meditatii si lectii pentru elevi. Clasicele meditatii raman in continuare o optiune pentru studenti, profesori si oricine vrea sa isi foloseasca aptitudinile si cunostintele acumulate pentru a-si rotunji veniturile. Matematica, romana si limbile straine sunt cele mai cautate materii pentru meditatii part-time.

Pentru alte idei si oportunitati de munca la domiciliu, vizitati periodic site-ul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu