.

.

.

>>>Totul despre munca part-time si idei de afaceri la domiciliu! <<<

luni, 13 august 2012

Oportunitate de castig la domiciliu

Oportunitatile de munca la domiciliu sunt variate si aproape la tot pasul, insa pentru a le recunoaste este esential sa puteti face diferenta dintre adevaratele oportunitati si tepe.

Internetul abunda in false oferte de munca la domiciliu, care de care mai usoare si mai "profitabile", de la trimis bani in plicuri, pana la "confectionat plicuri", "dat clickuri" pe nu stiu ce site-uri, insirat margele pe ata si asa mai departe.

Daca nu vreti sa pierdeti timp si bani, uitati de aceste oferte!

Din capul locului trebuie spus ca in munca la domiciliu, ca in orice alta activitate, banii vin muncind! 

Odata ce intelegem acest adevar simplu, suntem cu un pas mai aproape de a castiga cu adevarat bani de acasa. Daca insa vom continua sa visam la cai verzi pe pereti, la bani care ne pica din cer, eventual doar dand cateva clickuri, nu doar ca nu ne vom impli niciodata visele dar ii vom imbogati pe altii, pe seama timpului si a banilor nostri.

Sa revenim la adevaratele oportunitati de lucru de acasa.

Ele se impart in doua mari categorii:

1. Fie muncim pentru altii ca angajati
2. Fie muncim pentru noi in calitate de liber-profesionisti si suntem proprii nostri sefi.

Ca angajati

In Romania sunt relativ putini angajatori care ofera joburi la domiciliu. Insa puteti gasi ceva mai multi pe site-urile internationale de specialitate. Momentan va putem indruma spre Elance.com, locul unde freelanceri se intalnesc cu cei care au nevoie de anumite servicii.

Pe Elance preturile variaza intre cativa dolari si cateva sute de dolari pe ora sau pe proiect.

Printre serviciile pe care le puteti oferi la domiciliu se numara: traduceri, tehnoredactare, lucru in excel, design grafic, webdesign (orice, de la bannere si logo-uri pana la coperti virtuale etc.), programare, servicii de call center etc.

Ca proprii sefi

In aceasta categorie intra o paleta larga de activitati care pot fi transformate relativ usor in afaceri la domiciliu:


  • un blog sau un site unde oferiti continut si informatii gratuite si pe care il monetizati prin vanzarea de spatiu publicitar
  • prajituri de casa si orice alte produse alimentare, puteti pune chiar bazele unei firme de catering
  • bijuterii handmade
  • salon de masaj si kinetoterapie deschid la domiciliu
  • meditatii si cursuri de tot felul (de la matematica, fizica sau romana, pana la cursuri de coregrafie sau arte martiale)
  • realizarea de flyere si alte obiecte promotionale
  • orice activitate descrisa in sectiunea "Ca angajati" desfasurata intr-un cadru profesionist, sub forma unei afaceri proprii.
Si lista poate continua, si chiar va continua in articolele viitoare cu mai multe idei si oportunitati de munca la domiciliu, descrise pe larg.

Tineti aproape si reveniti periodic pe site-ul nostru, eventual salvati-ne in lista dumneavoastra de site-uri favorite, nu va costa nimic dar poate insemna foarte mult!

Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu