.

.

.

>>>Totul despre munca part-time si idei de afaceri la domiciliu! <<<

vineri, 26 octombrie 2012

Castiga bani din programele de afiliere

Programele de afiliere reprezinta o resursa importanta pentru orice webmaster care se gandeste sa-si transforme site-ul intr-o sursa de bani.

Ce aceste programe de afiliere

Sunt niste sisteme de afaceri automatizate, in care, producatorii de bunuri si servicii, isi ofera marfa spre expunere pe site-urile partenerilor lor, adica ale acelor webmasteri care decid sa se inscrie in programele respective.

Toata lumea are de castigat, proprietarii de site-uri care afisaza reclamele castiga un anumit procent din vanzarile generate, iar furnizorii sunt fericiti sa imparta castigurile cu cei care le genereaza clienti, platind astfel pentru clientii adusi si nu doar pentru reclama afisata.

Webmasterii ofera astfel pe site-ul lor produse si servicii pentru care nu misca un degent, nici cu furnizarea, nici cu depozitarea sau cu transportul. 

Astfel poti castiga bani din diverse industrii, doar creand site-uri in jurul subiectelor respective (industria medicala, software, turism, agricultura etc.), urmand sa castigi bani prin programele de afiliere ale unor firme care activeaza cu adevarat in domeniu. Tu trebuie doar sa reusesti sa atragi un trafic multumitor si sa creezi comunitati online in jurul site-urilor respective.

Nu spune nimeni ca asta e floare la ureche, dar unde scrie ca ar trebui sa fie? Insa niciodata nu a fost mai usor ca acum sa castigi bani lucrand de acasa!

Piata programelor de afiliere este foarte vasta, astfel incat puteti gasi aproape orice nisa, de la servicii de reclama in sistem de afiliere, gen Google Adsense, pana la carti (vezi Amazon), softuri, electronice si componente, sau haine si chiar vacante.

Cel mai cunoscut site unde va puteti alege programe de afiliere in care sa va inscrieti, este ClickBank.com.

Cat se castiga?

Castigurile sunt direct proportionale cu vanzarile generate, iar vanzarile sunt direct proportionale cu traficul pe care reusesti sa-l ai.

Astfel poti castiga oriunde intre cativa centi si cateva mii, chiar zeci de mii, de euro pe luna. 

In articolele viitoare vom aborda mai pe larg problema programelor de afiliere si a castigurilor pe care acestea le pot genera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu