.

.

.

>>>Totul despre munca part-time si idei de afaceri la domiciliu! <<<

luni, 5 august 2013

Cele mai bine platite joburi la domiciliu

Munca la domiciliu devine incet dar sigur o tendinta tot mai vizibila si in Romania, urmand trendul general din SUA si Europa Occidentala.

In general tinerii pasionati de IT au cele mai mari sanse de a pune mana pe locuri de munca banoase, care nu cer parasirea locului de domiciliu.

Dar care sunt aceste locuri de munca? Prestigioasa revista Forbes a facut un top al celor mai bine platite joburi la domiciliu:

Medicii

Cabinetele particulare ofera sansa medicilor de a lucra in regim liber-profesionist la domiciliu. O parte a locuintei poate fi transformata relativ usor in cabinet medical stomatologic, radiologic sau chiar de chirurgie estetica.

Astfel de medici ajung sa castige in SUA si sume de cateva sute de mii de dolari pe an. Chiar daca in Romania veniturile unor astfel de cabinete sunt sensibil mai mici, ele sunt destul de prospere, mai ales cele de cardiologie si stomatologie si mai ales daca medicul care activeaza in ele are o reputatie buna.



Inginerii de software

De regula tineri, pasionati de IT si de programare, acestia sunt recrutati de marile companii IT si li se ofera luxul de a lucra de acasa pe salarii uriase care pot ajunge si la 80 000 - 100 000 de dolari pe an.

In continuarea clasamentului vin designerii, consultantii, specialistii in PR si managerii.

Practic clasamentul celor mai bine platite joburi la domiciliu nu arata diferente prea mari cu topul celor mai platite slujbe cu un loc de munca clasic.

Salarizarea este asadar direct proportionala cu aptitudinile si pregatirea de care dispui, precum si cu cererea existenta pe piata.

Computerul a facut posibila dezvoltarea fara precedent a pietei de munca la domiciliu, nu e de mirare ca cele mai multe astfel de joburi sunt posibile prin mijlocirea tehnologiei in general si a internetului in special.

Insa joburile in slujba unui angajator sunt doar una dintre fatetele monedei, antreprenoriatul, propria afacere, reprezinta cealalta mare sursa de munca si activitate remunerativa la domiciliu, despre care am mai vorbit si vom continua sa o facem si in alte articole pe site-ul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu