.

.

.

>>>Totul despre munca part-time si idei de afaceri la domiciliu! <<<

miercuri, 15 mai 2013

Cum sa faci bani muncind de acasa

Este o intrebare pe care si-o pun foarte multi romani dar la care foarte putini se straduiesc sa gaseasca si un raspuns.

In conditiile in care joburile clasice sunt tot mai vulnerabile iar economia se afla in recesiune, sa faci un ban in plus este un deziderat din ce in ce mai cautat si in acelasi timp, mai greu de gasit.

Iata in randurile de mai jos cateva idei, solutii si sfaturi legate de munca la domiciliu, venituri suplimentare si bani in plus.

Nu tot ce zboara se mananca

Asa cum am mai aratat intr-un articol, banii vin muncind, indiferent daca e vorba de o slujba, o afacere la colt de strada sau una online.

Nu mai alergati dupa oferte prea bune sa fie adevarate, nu mai visati sa faceti bani din clickuri, citit emailuri, sau mai stiu eu ce alte taskuri de 2 bani. In majoritatea cazurilor aceste oferte sunt tepe sau in cel mai bun caz pierdere de vreme. Ele produc bani la domiciliu, dar nu pentru voi, ci pentru cei care se afla in spatele lor.

Ca sa faci bani trebuie sa oferi ceva la schimb

Trebuie sa oferi ceva, pentru ca altcineva, sa fie dispus sa plateasca. Fie este vorba de niste produse, fie de niste servicii.

Gandeste-te ce anume poti oferi pietii? Care este produsul sau serviciul pe care il poti oferi clientilor pentru banii lor?

Pentru a-l gasi trebuie sa cauti intre lucrurile si pasiunile pe care le stapanesti, aptitudinile pe care le ai si nevoile existente pe piata.

Sa luam doar cateva exemple: iti place sa gatesti? Atunci ai putea sa te gandesti sa vinzi dulceturi, prajituri, muraturi si alte produse alimentare facute in casa.
Iti place sa scrii? Atunci ai putea vinde carti electronice sau ai putea sa iti lansezi un site ori un blog.
Iti plac hainele? Atunci te poti gandi sa incepi o croitorie la domiciliu, un magazin online de haine vintage, si asa mai departe.

Nu subestima puterea Internetului

Indiferent de activitatea ta, internetul poate fi un aliat de nadejde al afacerii tale. Cu bani putini iti poti promova foarte eficient serviciile si produsele pe o piata virtuala uriasa.

Foloseste-te de forumuri, Google si retelele sociale pentru a deveni o autoritate cunoscuta in domeniul tau.

Risca

Nu fugi de riscuri ci asumati-le. Cine nu risca nu castiga. Vestea buna e ca riscurile pot fi diminuate foarte mult printr-o analiza atenta a pietei si prin folosirea promovarii online pentru afacerile la domiciliu.

Invata mereu

Cea mai importanta resursa in orice business nu sunt nici banii si nici ideile de afaceri ci inteligenta umana! Nu te lasa intr-o afacere pana ce nu te-ai asigurat ca stapanesti subiectul si stii bine ce ai de facut si la ce sa te astepti.

Pe internet gasesti in ziua de azi suficienta informatie gratuita din aproape orice domeniu. Citeste tot ce prinzi despre subiectul tau, inainte de a trece efectiv la treaba.

Nu-ti face griji despre ideile de munca la domiciliu, vei gasi din plin in articolele de pe site-ul nostru.

Momentan mediteaza asupra celor 5 pasi de mai sus.

Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu