.

.

.

>>>Totul despre munca part-time si idei de afaceri la domiciliu! <<<

duminică, 14 iulie 2013

Oportunitati de munca la domiciliu

Principalele oportunitati de munca la domiciliu in Romania sunt cele legate de inceperea unei afaceri pe cont propriu, sau, cel putin a unei activitati de liber-profesionist.

Poti opta si pentru varianta de a fi angajat la domiciliu, insa in acest ultim domeniu concurenta este foarte mare (sunt efectiv sute de mii de romani care abia asteapta un astfel de job si ar fi dispusi sa lucreze inclusiv pe sume modeste) iar oferta de angajare limitata.

Tocmai de aceea varianta muncii la domiciliu in cadrul unei afaceri pe cont propriu este cea mai plina de satisfactii si recompense, deopotriva materiale si sufletesti.

Iata asadar care sunt cele mai elegante solutii de munca la domiciliu:

O afacere de familie in domeniul agro-turistic. Este o activitate limitata de zona geografica in care locuiti. Daca sunteti dintr-o localitate (chiar si rurala) cu potential turistic, o pensiune aprovizionata cu alimente din propria gospodarie, poate fi o afacere ideala pentru intreaga familie. De asemeni se pot desfasura o serie de alte activitati conexe (plimbarea turistilor cu trasura, cursuri de calarie, pescuit sportiv etc.).

Tricouri imprimate. Este o afacere la domiciliu care se adreseaza in special tinerilor cu imaginatie. Succesul unei astfel de afaceri consta in nonconformismul mesajelor, in calitatea aplicatiei si nu in ultimul rand in politica de preturi.

Cresterea iepurilor de casa, cresterea porcilor vietnamezi si alte rase si specii in care concurenta este slaba, dar cerere mare, sunt exemple de afaceri de familie, ideale pentru cei care locuiesc in mediul rural.

Confectionare de bijuterii si accesorii handmade, servicii de webdesign si programare, atelier de reparatii electronice si electrocasnice, stilist, salon de masaj la domiciliu, croitorie, tamplar, productie tablouri si icoane pe sticla, sunt doar cateva din lista lunga a activitatilor part-time sau full-time, care pot genera un venit in plus la bugetul familiei.

Insa mult mai importante sunt aptitudinile si abilitatile tale, singurele in masura sa iti ofere cele mai bune oportunitati de lucru acasa.

Nu are rost sa incepi o activitate doar pentru ca ai auzit de ea in nu stiu ce revista sau la nu stiu ce emisiune.

Trebuie sa iti faci o lista cu pasiunile, hobby-urile si activitatile la care te pricepi si pe care le-ai putea face din pasiune. Este foarte important sa stii in ce te bagi, altfel ai toate sansele sa pierzi si bani si timp si energie.

In concluzie, adevaratele oportunitati de munca la domiciliu sunt acelea care se intalnesc la mijlocul drumului dintre pasiunile tale si profitabilitate. Iar acestea nu le poti gasi decat tu singur, noi putem doar sa te inspiram...

Un comentariu:

  1. Buna ,am citit materialele tale de pe acest blog,sint foarte interesante si imi pare ca te pricepi la acest domeniu.Eu sint o persoana cu handicap fizic,dar mi-as dori mult sa gasesc un loc de munca la domiciliu,sper ca nu te deranjeaza daca te-as ruga sa ma indrumi,in cazul in care cunosti,spre diferite firme care angazeaza astfel de persoane.Abilitatile mele principale sint in dimeniul comunicarii,ma pricep la cusut,crosetat,la design,etc..si sint dornic sa muncesc fara a cere venituri extraordinare.Iti multumesc anticipat pentru eventualul ajutor. Ma poti contacta la adresa de mail euakee@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere