.

.

.

>>>Totul despre munca part-time si idei de afaceri la domiciliu! <<<

sâmbătă, 24 august 2013

Munca la domiciliu - insirat margele

Insiratul de margele la domiciliu, este una dintre cele mai cautate activitati atunci cand vine vorba de lucru la

domiciliu. Popularitatea acestei activitati se datoreaza multitudinii de oferte online de munca la domiciliu care "ofera posturi" pentru lipit plicuri, insirat margele sau asamblat pixuri.

Asa cum am mai aratat si in alte articole, marea majoritate a acestor anunturi nu sunt decat tepe care urmaresc sa obtina bani de pe urma naivitatii si disperarii celor care isi cauta cu orice pret un loc de munca.

Dar dincolo de aceste false oferte, insiratul de margele la domiciliu poate fi o afacere profitabila pentru cei care vor sa inceapa un business cu bijuterii si accesorii handmade.


Marele avantaj al unei astfel de afaceri este ca totul se bazeaza pe creativitate si imaginatie, precum si pe indemanare. Cu alte cuvinte iti poti folosi din plin talentul personal si fantezia pentru a veni pe piata cu produse noi, originale, care sa isi gaseasca propriul loc printre preferintele clientilor, invingand astfel concurenta.

Un alt mare atuu al bijuteriilor handmade, este materia prima. Practic bijuteriile handmade pot fi confectionate din aproape orice, de la argint, pana la materiale ieftine ca sticla, inox, piatra, os, plastic, materiale textile si asa mai departe.

Asa au gandit si Andreea si Iza, doua foste colege de facultatea de Arte din Cluj care au decis sa-si creeze propriul atelier de bijuterii artizanale. La inceput au facut totul din pasiune, dar cand au vazut cum merg vanzarile, au decis sa treaca la un alt nivel si sa lanseze o afacere in toata regula.

Investitia initiala, necesara amenajarii atelierului, a fost undeva la 2 500 lei.

Ca materie prima s-au oprit asupra sticlei de Murano, un material destul de scump si exclusivist dar care le-a asigurat o pozitie de nisa pe piata bijuteriilor handmade.

Preturile cu care isi vand creatiile variaza intre 5 si 150 de lei, in functie de complexitate si calitatea materialului, si nu duc lipsa de clienti, avand incasari de aproximativ 1 000 - 1 500 euro pe luna.

Calea pe care au urmat-o ele, cea a propriei afaceri, este singura si cea mai sigura, atunci cand vine vorba de a castiga bani din insiratul de margele.

9 comentarii:

  1. buna ziua ma numesc IANCU PAULA ma intereseaza un loc de munca la domiciliu ;insirat margele sau asamblare pixuri ,sau jucari am lucrat la fabrica de jucari la LEGNO PLASTIC ROMAN ca ambalatoare numaru de contact este 074668929 san iancupaulacarmengmail.com astept raspuns va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doresc muncă la domiciliu. Înșirat mărgele, jucării asamblate.

      Ștergere
  2. Doresc munca la domiciliul din buc

    RăspundețiȘtergere
  3. Rog contact 0764341952 asamblat jucarii picuri mărgele ori ce etc

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua doresc munca la domiciliu asamblat jucari

    RăspundețiȘtergere
  5. As dori si eu sa lucrez cu dneavoastra

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua! Sunt intreresata de un loc de munca de acasa..0799389037

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua.sunt interesanta de un loc de muncă de acasă...Nr meu 0724281225

    RăspundețiȘtergere
  8. Bună ziua sunt interesata de un loc de munca de acasa

    RăspundețiȘtergere